Ook Chevrolet Captiva bijgeschaafd

Ook Chevrolet Captiva bijgeschaafd
Chevrolet is z'n modellenaanbod opnieuw aan het rangschikken. Ook de Captiva ontkomt voor het volgende modeljaar niet aan een aantal kleine aanpassingen.

Op de Autosalon van Genève presenteerde Chevrolet z'n opgefriste Captiva. Nu al z'n broertjes stuk voor stuk een update krijgen om ze klaar te stomen voor 2014, kan ook de Captiva niet zonder een paar extra wijzigingen door het leven.

Voor de Captiva houdt Chevrolet de aanpassingen beperkt tot de uitrusting. De LT-uitvoering beschikt vanaf heden over verlichte instaplijsten, Keyless Go en portiergrepen in carrosseriekleur. De LTZ-uitvoering krijgt als extraatjes wat chromen accenten op z'n handgrepen. Onder de kap verandert er voor de Captiva niets, er zijn nog altijd twee benzine- en drie dieselmotoren beschikbaar.

De instap-Captiva begint opnieuw bij 39.995 euro. Voor dat geld rijd je de voorwielaangedreven 2.4-liter benzineversie in LT-trim. De goedkoopste diesel is de vierwielaangedreven 2.2D in LTZ-jas die minimaal 49.995 euro moet opbrengen. Het topmodel is de 3.0 V6 LTZ met automaat en vierwielaandrijving. Deze mag mee vanaf 69.995 euro.

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.