Uiteraard: M Performance-spullen voor BMW M8

Carbon, kom er maar in

BMW M8 Performance Parts
BMW M8 Performance PartsBMW M8 Performance PartsBMW M8 Performance PartsBMW M8 Performance PartsBMW M8 Performance PartsBMW M8 Performance PartsBMW M8 Performance Parts

Het is inmiddels vaste prik: kort na de onthulling van een BMW verschijnt het aankleed-aanbod van  M Performance online. Vandaag is het de beurt aan de vannacht gepresenteerde M8.

We zagen het bij de nieuwe 1-serie, bij de X3 M en X4 M en de M8 vergaat het niet anders. M Performance maakt geen onderscheid tussen échte M-modellen en reguliere BMW’s en voorziet ze allemaal volgens hetzelfde recept van sportieve opsmuk.

Ook in het geval van de 600 pk sterke M8 krijgen we een witte auto met sterk contrasterende, koolstofvezel aankleding te zien. Onder meer de grille en de spiegelkappen zijn in het lichtgewicht materiaal uitgevoerd en blijven onbespoten om dat punt zoveel mogelijk te onderstrepen. Het interieur wordt opgeluisterd door een M Performance Pro-stuurwiel met –uiteraard- carbon en Alcantara.

Minder gangbaar is de reeks accessoires die BMW aanbiedt. Zo is er een autohoes die de M8 moet beschermen als er een tijdje niet mee wordt gereden, wat met coupés en cabrio’s van dit niveau zomaar kan gebeuren. Ook zijn er aparte hoezen voor wie graag zijn wielen separaat wil opslaan, bijvoorbeeld om plek te maken voor de winterwielen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum