BMW lanceert meteen M Performance-onderdelen voor 1-serie

Beter?

BMW 1-serie M Performance parts
BMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance partsBMW 1-serie M Performance parts

Terwijl BMW het doek na de onthulling van de 1-serie nog opvouwt, komt het M-label al met de eerste Performance-onderdelen voor de nieuwe middenklasser.

Vriend en vijand werden vanochtend verrast met de geheel nieuwe 1-serie. Een auto waarmee BMW een geheel nieuwe weg inslaat. Van achter- naar voorwielaandrijving en gericht op meer ruimte. De reacties lopen uiteen, wellicht weten deze M Performance-onderdelen meer voor gelijkheid te zorgen. BMW lanceert namelijk meteen de sportief getinte onderdelen voor de nieuwe middenklasser.

Het gaat vooral om uiterlijk vertoon bij de onderdelen. Zo biedt BMW een rits onderdelen met een carbon fiber-look die worden afgewerkt met zwart glanzende accenten. Verder zien we een stel grote spoilers en splitters die enig effect op de aerodynamica zouden moeten hebben. Verder treffen we uiteraard her en der nieuwe bestreping, bestickering en M Performance-logo’s. Iets wat wél invloed heeft op de prestaties zijn nieuwe remmen. Wielen zijn er in 18- en 19-inch uitvoeringen.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum