Toyota warmt op voor nieuwe Prius-variant

Volgende stap in Toyota Prius-avontuur

Toyota Prius
Met de huidige Prius is Toyota's hybridepionier alweer toe aan zijn vierde generatie. Tijdens de New York International Auto Show zal Toyota een nieuwe variant van zijn innovatieve model tonen.

De vierde generatie Prius - we hebben er al mee kunnen rijden - heeft van Toyota wederom een excentrieke verpakking meegekregen. De nieuweling valt zelfs enige overeenkomsten met waterstofbroer Mirai niet te ontzeggen. Toyota heeft vandaag een teaser getoond waarop we een minimaal stukje van een nieuwe variant van de Prius kunnen zien.

Geen mysterie zonder een paar onduidelijkheden. De huidige Prius kennen we alleen nog als hybride. Het is goed mogelijk dat Toyota in New York de plug-inversie zal presenteren, een auto die wellicht andere designelementen krijgt om zich van de reguliere hybride te onderscheiden. Ook is mogelijk dat Toyota in New York de nieuwe Prius C lanceert, een hatchback met hybridetechniek die onder andere in de Verenigde Staten te koop is. De derde mogelijkheid is de onthulling van een nieuwe Prius Wagon. We wachten af. Op 23 maart wordt de auto in zijn geheel getoond.

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (55) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.