Toyota Raize nu al extra dik dankzij TRD

Raize 2.0

Toyota Raize TRD

De Toyota Raize verscheen pas twee weken geleden voor het eerst op ons netvlies, maar nu heeft Toyota Racing Development zijn handen er al aan vuil gemaakt. Met TRD-kit is de kleine cross-over nog dikker dan normaal.

Zowel Toyota als Daihatsu wisten ons in de afgelopen weken te verblijden met het eerste beeld van hun nieuwe cross-over voor de thuismarkt. Bij Toyota luistert de auto naar de naam Raize, Daihatsu plakt de alom bekende naam Rocky op het model. We zijn nog maar pas bijgekomen van de eerste indruk van de kleine avonturier en nu krijgen we al een sportiever aangeklede uitvoering van de Raize voorgeschoteld.

TRD heeft de Raize rondom aangepakt. De op de Japanse markt gerichte auto krijgt voor, achter en aan de zijkanten dikker bumperwerk. Rode accenten zorgen ervoor dat je de extra onderdelen niet kunt missen. Ook op de deuren en de achterklep heeft TRD zijn eigen stickerwerk een plaats gegeven.

PRIVATE LEASE Toyota

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.