Toyota presenteert nieuwe Rush

Terios-broer voor Indonesië

Toyota Rush 2018
Toyota Rush 2018Toyota Rush 2018Toyota Rush 2018Toyota Rush 2018Toyota Rush 2018Toyota Rush 2018Toyota Rush 2018
Vorige week schoof Daihatsu een volledig nieuwe Terios naar voren. Zoals verwacht mag ook Toyota weer zijn beeldmerken op dat model plakken.

Astra Daihatsu Motor Company, de Indonesische tak van Daihatsu, presenteerde vorige week de eerste volledig nieuwe Terios in elf jaar tijd. De nieuwe Terios, nu standaard een zevenzitter, is in elk opzicht groter dan ooit en dus is het logisch dat Toyota niet lang wacht om zijn versie van het model, de Rush, in het nieuwe Terios-pak te hijsen.

De nieuwe Rush is in nagenoeg elk opzicht identiek aan zijn Daihatsu-broer. De grille en bumper zijn bij de versie van Toyota net even anders vormgegeven.

Op technisch vlak is de Rush gelijk aan zijn de Terios. Ook hier vinden we dus een 1,5-liter viercilinder, die zijn 105 pk en 140 Nm via een handgeschakelde vijfbak of een viertrapsautomaat op de weg brengt. Toyota's Rush is in Indonesië iets prijziger dan de Terios. De Toyota onderscheidt zich overigens nog wel met een sportief aangeklede TRD-versie.

PRIVATE LEASE Toyota

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.