Toyota iQ Black Edition

Toyota iQ Black Edition
Toyota heeft van de iQ de gelimiteerde 'Black Edition'-versie op de markt gebracht. Die is altijd voorzien van een zwarte exterieurkleur en aluminium accenten op de carrosserie.
De Toyota iQ Black Edition is voorzien van de 68 pk sterke 1,0-liter motor. Tot de hoogtepunten van de standaarduitrusting behoren een met leder bekleed stuurwiel met audiobediening en een radio/cd-/MP3-speler met zes speakers en een aansluiting voor de i-Pod. De Black Edition is altijd uitgevoerd in 'Night Sky Black'. Aan de onderzijde van de portieren zijn verchroomde strips. Ook beschikt deze uitvoering over aluminium dorpellijsten, een achterbumperspoiler met een driehoekig uitlaatsierstuk en lichtmetalen wielen. De iQ stoot slechts 99 gram CO2 per kilometer uit. Hij is daardoor voorzien van een A-label, en BPM-vrijstelling. Ook is er 75 procent korting op de wegenbelasting. De Black Edition is te koop voor 13.750 euro.  

Lezersreacties (77) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.