Toyota 'Fengchao' Fun Concept *UPDATE*

Vooruitblik op nieuwe sedan

Toyota 'Fengchao' Fun Concept *UPDATE*
Toyota 'Fengchao' Fun Concept *UPDATE*Toyota 'Fengchao' Fun Concept *UPDATE*Toyota 'Fengchao' Fun Concept *UPDATE*Toyota 'Fengchao' Fun Concept *UPDATE*Toyota 'Fengchao' Fun Concept *UPDATE*
Toyota heeft op de beursvloer van Shanghai een nieuw studiemodel gepresenteerd. De Fengchao Fun Concept lijkt een voorbode op een nieuwe sedan voor het Japanse merk in China.

Toyota doet iets bijzonders in China. Het merk presenteert er de Fengchao Fun Concept, een studiemodel dat vooruit lijkt te blikken op een model dat we al kennen: de nieuwe Camry.

Officiële informatie is nog niet vrijgegeven, maar als we naar diverse designelementen van dit studiemodel kijken, lijkt de auto sterk op de begin dit jaar in de Verenigde Staten voorgestelde nieuwe Camry. Neem bijvoorbeeld de vouw op C-stijl en de agressief gevormde neus. De foto's zijn afkomstig van Chinese media.

Spoedig laat Toyota alle details los. Houd ons dus goed in de gaten!

UPDATE: twee betere afbeeldingen toegevoegd. Toyota neemt ook de WAY Concept mee naar Shanghai. Dit is ogenschijnlijk een oud studiemodel, de C-HR Concept, dat iets is herzien. Een opmerkelijk gegeven, aangezien de C-HR zelf al in China te koop is.

PRIVATE LEASE Toyota

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.