Techart stort zich op Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Krachtkuurtje

Techart Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
Techart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-HybridTechart Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

In het Duitse Essen is de Essen Motor Show aan de gang, een tuningshow waar buitenissige bodykits, grote wielen en opmerkelijke bouwsels het beeld bepalen. Techart introduceert er een 'powerkit' voor de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Wie bij Porsche winkelt voor een Panamera, komt bovenaan de lijst de Turbo S E-Hybrid tegen. In de neus een 680 pk sterke 4.0 V8, een blok dat bijval krijgt van een elektromotor. Het systeemvermogen ligt op een niet bepaald te onderschatten 680 pk en 850 Nm. Voor Techart is dat natuurlijk niet genoeg.

De tuner presenteert een 'powerkit' voor deze top-Panamera, maar zegt er niet bij of het rommelt met de achtcilinder, met de elektromotor of met allebei. Wel weten we hoe krachtig de Panamera na de aftrainsessie is. Techart spreekt over een systeemvermogen van 770 pk en 980 Nm, goed voor een 0-100-sprint in 3,2 tellen en een topsnelheid van 316 km/h. Wie het wenst, kan z'n Panamera natuurlijk direct laten overgieten met de eerder gepresenteerde GrandGT-kruidenmix, maar of je dat moet willen...

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.