Te vroeg gespot: vernieuwde Lexus LX

Lexus' Land Cruiser krijgt scherpe snuit

Lexus LX
Lexus heeft al jaren een eigen versie van de Toyota Land Cruiser in de showroom staan. Nu zien we hoe de de nieuwste versie van de SUV eruit komt te zien.

Momenteel is Lexus voor onder andere de Europese markt druk aan het testen met een zevenpersoonsversie van de RX. Aan de andere kant van de grote plas hebben de Japanners al jaren een groter model in de prijslijst staan, die de naam LX draagt.

Stiekem is die LX niets meer dan een Toyota Land Cruiser (J200) met een alternatief exterieur. Van de Land Cruiser staat een facelift op de planning en blijkbaar wordt ook de Lexus binnenkort strakgetrokken.

De op de Chinese website auto.ifeng geplaatste afbeeldingen geven het complete nieuwe uiterlijk van de LX al weg. We zien een front dat helemaal volgens de huidige Lexus-designtaal is getekend. Ook aan de achterzijde vinden we bijpassende, scherp getekende lichtunits. Verder monteert Lexus nieuwe zijspiegels op de LX en ook de raamlijn van de derde zijruit wijkt af van wat we al kennen. We gaan ervan uit dat de 5,7-liter metende V8 met zo'n 385 pk gewoon terugkeert.

PRIVATE LEASE Lexus LX

Lexus
Lexus UX 250h (5D/CVT)
€ 749
 
Lexus
Lexus NX 350h (5D/CVT)
€ 1.009
 

Lezersreacties (61) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.