Suzuki viert feest

Suzuki Alto Jubilée
Suzuki viert dit jaar het feit dat het merk 25 jaar geleden op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd. Van de Alto is er nu een speciale Jubilée-versie verschenen.
Suzuki viert dit jaar het feit dat het merk 25 jaar geleden op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd. Omdat de Alto sindsdien altijd een belangrijke rol heeft gespeeld, is er nu een speciale Jubilée-versie verschenen.

De eerste generatie van de Alto verscheen al in 1981 en het model is altijd een belangrijke pijler geweest voor de Nederlande Suzuki-importeur B.V.Nimag.
Geen wonder dat nu van de Alto, die vanaf zijn introductie altijd met een automatische transmissie beschikbaar is geweest, een speciale jubileumversie is uitgebracht.
De Alto GL Jubilée heeft onder meer een airbag voor bestuurder en passagier, van binnenuit verstelbare buitenspiegels, een in delen neerklapbare achterbank, een hoedenplank en een achterruitenwisser met sproeier. Verder is de auto voorzien van centrale portiervergrendeling, elektrische raambediening vóór, toerenteller, stuurbekrachtiging en bumpers in carrosseriekleur. De GL Jubilée kost € 8499. De GLS met automatische transmissie kost € 9799.