Suzuki Ignis iets goedkoper

Bijschaven

Suzuki Ignis
Suzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki IgnisSuzuki Ignis

Suzuki heeft de vanafprijs van de kort geleden gefacelifte Ignis verder omlaag weten te brengen. De eigenwijze hatchback is voortaan te koop voor minimaal €16.600.

Suzuki maakte in maart de prijzen van de gefacelifte Ignis bekend. De compacte Suzuki stond vanaf €16.850 op de prijslijst, maar door het fijnslijpen van de 1.2 Smart Hybrid-aandrijflijn heeft Suzuki wat grammetjes CO2 van het rapport van de Ignis kunnen wegstrepen. Het gevolg? Twee gram minder CO2 per gereden kilometer, dus een lagere bpm en een lagere vanafprijs.

De Suzuki Ignis Comfort, de instapversie van de Ignis, stoot voortaan 110 gram CO2 uit en dat levert de Suzuki Ignis een nieuwe vanafprijs op van exact €16.600. De Ignis 1.2 Smart Hybrid Select staat vanaf nu vanaf €18.700 in de orderboeken. Hoger op de ladder staat de Style-uitvoering, een minimaal €19.850 kostende versie die net als de Select ook met CVT-automaat en Allgrip-aandrijving is te krijgen. De Select met CVT kost €21.150 terwijl de Ignis Select met AllGrip-aandrijving vanaf €21.300 van eigenaar wisselt. Liever de dikste versie, de Style, met CVT? Reken dan op een bedrag van €22.300. Voor de Ignis Style met AllGrip-aandrijving ben je €22.450 kwijt. Suzuki verwacht de aangescherpte Ignis nog deze maand in ons land. Bestellen kan per direct.

PRIVATE LEASE Suzuki Ignis

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum