Subaru neemt Europese Levorg mee naar Genève

Subaru Levorg EU-spec
Subaru richt de komende editie van de salon van Genève de aandacht vooral op de première van de Europese editie van de Levorg.

Subaru geeft verder geen specificaties vrij, maar van de Japanse Levorg weten we dat die 4,69 meter lang en 1,78 meter breed is. Die dimensies zullen uiteraard niet heel erg afwijken bij onze versie.

De Japanse Levorg is beschikbaar met een 1,6-liter turbomotor met 170 pk en een 2,0-liter turbomotor met 296 pk. Die eerste is een goede kandidaat voor Nederland, maar het is de vraag of we de potente versie ook kunnen verwelkomen.

Behalve de Levorg laat Subaru ook de Europese versie van de nieuwe Outback zien. Met die auto hebben we inmiddels al gereden.

De salon van Genève heeft op 3 en 4 maart z'n persdagen en vanaf 5 maart gaan de deuren open voor het Europese publiek. Binnenkort kun je in AutoWeek ook onze rij-indrukken met de Europese Levorg lezen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (48) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum