Stekkerklasse: Nissan e-NV200 VIP Concept

Nissan e-NV200 VIP Concept
Nissan heeft een lekker luxueuze versie van z'n elektrische NV200 getoond. Het studiemodel is e-NV200 VIP Concept gedoopt en moet voor gepast vervoer voor de hoge heren zorgen.

De elektrische e-NV200 - overigens ook als e-Evalia te krijgen - behoudt gewoon de elektrische aandrijflijn van de Leaf, maar wordt vanbinnen behoorlijk onder handen genomen.

Volgens Nissan is het binnenste van deze in twee kleuren gespoten personenbus voorzien van met wit leer beklede stoelen, pianolak op het dashboard en een cabine waarvan de onderste helft in het zwart is uitgevoerd. De bovenste moet met z'n witte kleurstelling voor een mooi contrast zorgen. Helaas heeft Nissan nog geen afbeeldingen van het interieur getoond, dus we moeten de Japanners maar op hun woord geloven.

De beenruimte voor de passagiers - vor wie twee Club Class-zetels beschikbaar zijn - bedraagt liefst 67 centimeter. Achter deze royale stoelen moet nog genoeg plek zijn voor bagage. 21,5-inchschermen zijn opgetrommeld voor de 'broodnodige' entertainment, en tussen de twee passagiersstoelen is een middentunnel geplaatst waarop de bedieningsknoppen geplaatst zijn. Leeslampjes en ledverlichting zijn van de partij en ook Nissans Smart Rear View Mirror is aanwezig.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.