SsangYong Musso wordt Kyron

SsangYong Kyron
Aan het einde van 2005 zal de SsangYong Musso worden vervangen door de Kyron. Het model gaat aan het einde van deze maand in Korea in de verkoop.
Aan het einde van 2005 zal de SsangYong Musso worden vervangen door de Kyron. Het model gaat aan het einde van deze maand in Korea in de verkoop. 
De SsangYong Kyron gaat de Musso opvolgen. Het grootste model uit de SsangYong stal wordt in november in Nederland verwacht. In Korea start de verkoop aan het einde van deze maand. Daar wordt de Kyron ook als 7-zitter leverbaar. Of het model ook in ons land een typegoedkeuring met 7 zitplaatsen krijgt, nog onduidelijk.
SsangYong Nederland weet al te melden dat de opvolger van de Musso leverbaar wordt met een 2,0-liter common rail diesel. Nadere informatie over het nieuwe model is nog niet bekend. Over enkele weken, als de introductie in Korea achter de rug is, hoopt de Nederlandse importeur meer informatie over de Kyron te kunnen geven. Aan het einde van het vorige jaar publiceerde AutoWeek Magazine spionagefoto's van de Kyron, die in Nederland werd getest.

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.