Smart presenteert EQ ForTwo Edition Bluedawn

Met stijlelementen van Brabus

Smart Fortwo Blue Dawn
Smart Fortwo Blue DawnSmart Fortwo Blue DawnSmart Fortwo Blue DawnSmart Fortwo Blue DawnSmart Fortwo Blue DawnSmart Fortwo Blue DawnSmart Fortwo Blue Dawn

Smart trekt het doek van een speciale variant van de EQ Fortwo: de ‘Edition Bluedawn’. Daarvoor heeft het merk een behoorlijke greep uit de schappen van tuner Brabus.

Waar de naam ‘Brabus’ normaal gesproken naast extravagante bodykits staat voor stevige technische upgrades, blijft een vermogensboost voor de 82 pk sterke elektrische stadsrakker van Smart uit. Wél krijgt de ForTwo diverse cosmetische upgrades mee: de voorspoiler, sideskirts en diffuser zijn allemaal afkomstig van Brabus, net als de zwarte 16-inch Monoblock-wielen. De naam van de speciale editie slaat echter vooral op de matte kleur, Velvet Blue. De logo’s, buitenspiegels en grille zijn -net als de wielen- glanzend zwart.

In het interieur verraadt de Edition Bluedawn zijn exclusiviteit dankzij speciale vloermatten en een Brabus-keuzehendel voor de automaat. Ook is een deel van het dashboard in carbonlook uitgevoerd. De Edition Buedawn is uiteraard niet gratis: het hele pakket kost € 3.000 en is alleen verkrijgbaar op het duurste uitrustingsniveau van de ForTwo, de Comfort+. Die staat voor € 27.013 in de prijslijst, waardoor het totaalbedrag de grens van 30 mille overstijgt. Dan heb je echter weinig meer te wensen over, want zaken als een panoramadak, stoelverwarming en Apple CarPlay zijn standaard.

Sinds december is de Edition Bluedawn volgens Smart al te bestellen, de leveringen starten in het tweede kwartaal van dit jaar.

PRIVATE LEASE Smart Fortwo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum