Samsung presenteert XM3 Inspire

Koreaanse Arkana

Samsung XM3 Inspire
Samsung XM3 InspireSamsung XM3 InspireSamsung XM3 InspireSamsung XM3 InspireSamsung XM3 Inspire

Samsung heeft tijdens de Seoul Motor Show het doek getrokken van de XM3 Inspire, een showauto die ons wel heel bekend voorkomt.

Renault Samsung Motors schuift tijdens de Seoul Motor Show deze XM3 Inspire naar voren, een studiemodel waarmee Samsung een duidelijk signaal afgeeft. De van deze concept-car afgeleide productieversie zal volgend jaar namelijk op de Zuid-Koreaanse markt verschijnen. Komt de koets van de auto je bekend voor? Dan heb je goed gekeken. De XM3 Inspire is namelijk 'gewoon' Samsungs versie van de vorig jaar tijdens de International Auto Show van Moskou gepresenteerde Renault Arkana.

De XM3 Inspire is overgoten met wat kleine details die de Samsung-versie onderscheiden van zijn Renault-broer. Zo heeft de auto afwijkende bumpers, andere wielen én is hij aangekleed met een hele rits rode details. De auto staat net als zijn Russische familielid op een aangepaste versie van het B0-platform dat ook onder de Duster zit. Zou jij deze auto ook op de Nederlandse weg willen zien?

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.