Rolls-Royce Ghost volgens Novitec

In Spofec-spec

Rolls-Royce Ghost Spofec
Rolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost SpofecRolls-Royce Ghost Spofec

Tuner Novitec heeft de nieuwe Rolls-Royce Ghost ontdekt. De Spofec-afdeling van het bedrijf stort zich op de kleine broer van de Phantom. Het resultaat is naar tunermaatstaven opvallend subtiel.

De in september 2020 gepresenteerde tweede generatie Rolls-Royce Ghost is door tuner Mansory al uiterlijk ingrijpend onder handen genomen. Novitecs Spofec-afdeling, die zich puur en alleen bezighoudt met modellen van Rolls-Royce, pakt het stukken subtieler aan.

Novitec monteert 22-inch lichtmetaal, evenals opvallend ingetogen vormgegeven voor- en achterbumpers, een kleine achterspoiler en een sideskirt. Die delen zijn volledig uit koolstofvezel vervaardigd. Daarnaast gebruikt Novitec een nieuw uitlaatsysteem met kleppen om het geluid te regelen. De Ghost is daarnaast tot 4 centimeter dichter tegen het asfalt gelegd. Ook knijpt Novitec maar wat graag meer vermogen uit de van nature 572 pk en 850 Nm sterke biturbo 6,75-liter V12. Na de Spofec-krachtkuur levert die krachtbron namelijk 685 pk en 958 Nm, goed voor een 0-100-sprint in 4,5 tellen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.