Renault Zoe als Série Limitée Rivièra

Edition Two

Renault Zoe Série Limitée Rivièra
Renault Zoe Série Limitée RivièraRenault Zoe Série Limitée RivièraRenault Zoe Série Limitée RivièraRenault Zoe Série Limitée RivièraRenault Zoe Série Limitée RivièraRenault Zoe Série Limitée RivièraRenault Zoe Série Limitée Rivièra

Renault heeft een nieuwe topuitvoering aan het leveringsgamma van de Zoe toegevoegd. Het gaat om de Série Limitée Rivièra, die ter vervanging dient van de tijdelijke introductieversie Edition One.

De Zoe Série Limitée Rivièra krijgt van Renault standaard Blue Navy leren bekleding die is afgewerkt met blauwwitte biezen. Op het dashboard plakt Renault wat nep-houten strips, maar daar blijft het niet bij. Een deel van het dashboard wordt namelijk ook met kunstleer bedekt. Liever een andere kleur leer? Kan ook. De kunstmatige koeienhuid is ook in Gris Sable leverbaar.

De Zoe Série Limitée Rivièra is vanbuiten te herkennen aan zijn speciale lakkleuren. De topuitvoering is namelijk alleen leverbaar in de kleuren Blanc Glacier, Blanc Quartz en het speciaal voor deze uitvoering beschikbaar gestelde Blue Nocturne. De witte en zwarte exemplaren zijn voorzien van blauwe striping. Bestel je de Zoe Série Limitée Rivièra in Blue Nocturne, dan wordt de boel aangekleed met witte striping.

De vanafprijs van de Zoe Série Limitée Rivièra ligt op € 30.090. In dat geval huur je de accu's afzonderlijk. Koop je de batterij liever? Dan ben je € 38.290 kwijt. De topversie is alleen verkrijgbaar met de R135-motor, de 135 pk en 245 Nm krachtige elektromotor die gekoppeld is aan het 52 kWh accupakket. De actieradius bedraagt 385 kilometer.

PRIVATE LEASE Renault Zoe

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.