Renault Fluence Z.E. Concept afgetapt

Renault Fluence Z.E. Concept
Renault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. ConceptRenault Fluence Z.E. Concept
Morgen is voor Renault de grote dag: het merk onthult dan maar liefst vier elektrische auto's. De grootste van het kwartet is echter nu al online beland: de Fluence Z.E. Concept.
Er zijn al wel elf foto's op internet beland, maar de informatie schittert nog door afwezigheid. Wel heeft Renault in het verleden aangegeven in 2011 een elektrische sedan in productie te willen nemen. Deze kan worden gebruikt voor Project Better Place, dat momenteel nog werkt met een Mégane Sedan van de vorige generatie. De gewone Fluence debuteert ook op Frankfurt. Deze sedan moet 't vooral gaan doen in landen waar ze dol zijn op sedancarrosserie. Achter in de kont gaat maar liefst 530 liter en daaraan kan menig sedan uit het D-segment nog een puntje zuigen. De Fluence staat op Mégane-basis, en de naam is afkomstig van een eerdere conceptcar van Renault.
De lengte is 4,620 meter, de breedte 1,809 meter en de hoogte 1,479 meter. Met 2,702 meter is de wielbasis even lang als die van de gewone Scénic.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.