Prijzen voor Audi E-tron S en E-tron S Sportback

Stekkerbeulen

Audi e-Tron S en e-tron sportback S
Audi e-Tron S en e-tron sportback SAudi e-Tron S en e-tron sportback SAudi e-Tron S en e-tron sportback SAudi e-Tron S en e-tron sportback SAudi e-Tron S en e-tron sportback SAudi e-Tron S en e-tron sportback SAudi e-Tron S en e-tron sportback SAudi e-Tron S en e-tron sportback S

Eerder dit jaar presenteerde Audi de E-tron S en E-tron S Sportback, sportieve versies van de elektrische SUV's waarvan nu de Nederlandse prijzen bekend zijn.

Zowel de Audi E-tron als de E-tron Sportback was er al als 313 pk sterke 50-variant én als 408 pk krachtige 55-versie. De leveringslijst van de E-tron en E-tron Sportback wordt nu uitgebreid met de S-versies. Zowel de E-tron S als de E-tron Sportback S krijgen drie in plaats van twee elektromotoren die het totaalvermogen op 503 pk en 973 Nm laten uitkomen. Met al die elektrokracht sprinten de elektrische SUV's in 4,5 seconden naar 100 km/h. De topsnelheid van zowel de E-tron S als E-tron S Sportback ligt op 210 km/h. Nog interessanter: het accupakket. De E-tron S-versies krijgen een batterij met een bruikbare capaciteit van 86 kWh. De E-Tron S en E-tron S Sportback komen daarmee op één lading respectievelijk 358 en 365 kilometer ver.

De standaarduitrusting omvat onder meer een groot glazen panoramadak, aangepaste adaptieve luchtvering, een straffer afgesteld onderstel en Audi Drive Select. In het interieur wordt de boel verder versierd met bekleding die uit een combinatie van leer en alcantara bestaat.

Prijzen

De E-tron S heeft in Nederland een vanafprijs van € 107.210. Voor de E-tron S Sportback vraagt Audi € 109.610. Het nieuwe elektrische tweetal is per direct te bestellen en staat vanaf begin oktober bij de Nederlandse dealers. De goedkoopste E-tron, de 50, wisselt vanaf € 62.300 van eigenaar terwijl de prijstechnisch meest toegankelijke Audi E-tron Sportback 50 vanaf € 65.100 leverbaar is.

PRIVATE LEASE Audi e-Tron

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (47) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum