Prijzen Mercedes-Benz Citan bekend

Vanaf november in Nederland

Mercedes-Benz Citan
Mercedes-Benz CitanMercedes-Benz CitanMercedes-Benz CitanMercedes-Benz CitanMercedes-Benz CitanMercedes-Benz Citan

De inkt van de brochure van de nieuwe Mercedes-Benz Citan is nog niet droog of de Nederlandse dealers openen de orderboeken al. De kersverse Citan is per direct te bestellen. De bedrijfswagen heeft een vanafprijs van € 17.225.

Kort voor de IAA van München stelde Mercedes-Benz de nieuwe Citan voor, die ditmaal zijn basis deelt met de jongste Kangoo van Renault. Mercedes-Benz haalt de nieuwe Citan als gesloten bestel-variant naar Nederland, maar voegt ook de personenversie Tourer van  aan het leveringsgamma toe.

De vanafprijs bedraagt minimaal € 17.225. Voor dat bedrag, uiteraard exclusief btw en bpm rijd je de Citan 110 Gesloten Bestel met een 1,5-liter viercilinder dieselmotor die 102 pk afgeeft. De Citan Tourer heeft als 110, dus met dezelfde krachtbron, een vanafprijs van € 21.050. Beide types zijn voor die bedragen uitgevoerd als Pro. De Citan Tourer heeft altijd twee schuifdeuren. De Gesloten Bestel-variant in principe één, maar wie € 337 bijbetaalt, krijgt een tweede schuifdeur.

De levering begint in november. In een later stadium volgt de Citan met langere wielbasis.

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.