Prijzen Insignia GSi bekend

250 euro per pk

Opel Insignia GSi
Van de nieuwe Opel Insignia komt er een sportieve versie waarvoor een oude naam uit de grabbelbox is gehaald: de GSi. Deze versie heeft nu een prijskaartje gekregen!

De prijzen van de Insignia GSi beginnen bij € 64.999. Hiervoor krijg je de 2,0-liter turbo-benzinemotor met 260 pk en 400 Nm die in de vijfdeurs hatchback wordt gelegd. Liever iets meer ruimte? Voor € 66.499 staat de stationwagon in de vorm van een Insignia Sports Tourer GSi voor de deur. Dieselen kan ook met de 2,0-liter BiTurbo. In de Grand Sport kost deze versie € 72.999. Voor de stationwagon vraagt Opel dan minimaal € 74.499.

De Insignia is de eerste Opel die sinds 2010 weer met GSi-label wordt bestickerd. Destijds verdween de naam met de Corsa 1.6 Turbo GSi. Elke Insignia GSi krijg vierwielaandrijving en schakelen gaat door middel van een achttrapsautomaat, waarbij de schakelflippers aan het stuur zitten. Speciale leren stoelen worden er voor de GSi vermaakt. Vanaf nu is de GSi te bestellen. Een 'normale' Opel Insignia met 1,5-liter benzinemotor staat vanaf € 33.999 voor de deur.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (157) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.