Prijskaartjes Subaru Levorg bekend

Subaru Levorg vanaf 35 mille

Subaru Levorg
Interesse in een nieuwe Subaru die net een maatje groter is dan de XV? Vanaf oktober kun je dan bij Subaru aankloppen voor de Levorg. We weten nu wat die nieuwe Japanner gaat kosten.

In november 2013 kwamen we de Levorg Concept voor de eerste keer tegen. Inmiddels hebben we met het uiteindelijke productiemodel - dat op de Nederlandse markt de plek van de Legacy gaat innemen - gereden en sinds vandaag weten we ook welke bedragen de importeur op de prijskaartjes heeft geschreven.

De splinternieuwe Levorg komt in twee uitvoeringen naar ons land en is te bestellen vanaf 34.995 euro. Dat lijkt als een stevige prijs voor een 'instapmodel', maar bedenk dat de Levorg standaard over een automaat beschikt en natuurlijk is-ie eveneens voorzien van vierwielaandrijving. Bovendien kom je er met een 170 pk sterke, geblazen 1,6-liter boxermotor bepaald niet bekaaid vanaf.

De Levorg - die achterin 522 liter bagage kan verstouwen - beschikt als 1.6GT Comfort over zaken als een achteruitrijcamera, licht- en regensensoren en lichtmetalen wielen. De GT-S Premium - die 39.995 euro moet kosten - voegt hier zaken als groter lichtmetaal, sportstoelen, leren bekleding, een schuifdak en een navigatiesysteem aan toe.

De levering van de Levorg start in oktober, wel is hij per direct te bestellen. Snelle beslissers krijgen het 2.000 euro kostende STI Pack - waarmee de Levorg een subtiele bodykit krijgt aangemeten - nu tijdelijk voor 495 euro. Het 1.500 euro kostende Adventure Pack - bestaande uit dakdragers en een afneembare trekhaak - is tijdens de introductieperiode zelfs gratis te krijgen. Het Protection Pack - dat normaal 1.500 euro kost - wordt tot 1 oktober ook kosteloos meegeleverd. Hiermee beschikt de Levorg over onder andere stootstrips en parkeersensoren aan de voorzijde. Achter zijn deze standaard al aanwezig.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (52) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum