Prijs Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic bekend

Met afstand de duurste

Maybach GLS 600 Mercedes-Benz
Maybach GLS 600 Mercedes-BenzMaybach GLS 600 Mercedes-BenzMaybach GLS 600 Mercedes-BenzMaybach GLS 600 Mercedes-BenzMaybach GLS 600 Mercedes-BenzMaybach GLS 600 Mercedes-BenzMaybach GLS 600 Mercedes-Benz

De meest opulente versie van Mercedes' grootste SUV heeft een Nederlandse prijs ontvangen. De Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic is per direct te bestellen.

De buitenissigste versie van de Mercedes-Benz GLS is niet eens de krachtigste. De grootste SUV van Das Haus is namelijk leverbaar als Mercedes-AMG GLS 63, die in beginsel 612 pk en 850 Nm uit zijn 4 liter V8 perst. Die machine levert dankzij het EQ Boost-systeem tijdelijk nog eens 22 pk en 250 Nm extra. Toch is er een 'slechts' 557 pk en 730 Nm (+22 pk en 250 Nm met EQ Boost) sterke versie die wat status betreft boven de 63 AMG uittorent. We hebben het over de Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic, de meest luxueuze variant van de GLS.

De Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic heeft een Nederlandse prijs van € 227.893. Daarmee is hij nog eens een ruime € 8.500 duurder dan de 63 AMG-variant. De Maybachversie van de GLS heeft geen derde zitrij, maar heeft daarentegen twee enorme captain seats achterin. De vanbuiten is het type aan zijn compleet eigen grille, specifieke bumpers en speciaal lichtmetaal te herkennen. De Maybach GLS is onder meer uitgerust met elektronisch uitschuifbare én verlichte treeplanken, maar is ook vanbinnen uiterst luxueus afgewerkt. Nappaleer, zachte kussentjes, een panoramadak met jaloezieën, verwarmbare en geventileerde massagestoelen; het zit er allemaal op, aan of in.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.