Presidentiële DS7 Crossback voor Macron

Eerste rit in bijna-dakloze 7 Crossback

DS 7 Crossback Macron
DS 7 Crossback MacronDS 7 Crossback MacronPresidentiële DS7 Crossback voor MacronPresidentiële DS7 Crossback voor MacronPresidentiële DS7 Crossback voor MacronPresidentiële DS7 Crossback voor MacronPresidentiële DS7 Crossback voor Macron
Emmanuel Macron mag zich nu officieel de 25ste president van Frankrijk noemen. Het nieuwe staatshoofd laat zich verplaatsen per 'Presidential' DS 7 Crossback.

De 39-jarige Emmanuel Macron heeft zich voor zijn eerste ritje als president van Frankrijk laten vervoeren in het jongste model van DS: de 7 Crossback. Omdat er natuurlijk het nodige naar omstanders gewuifd moest worden, is de 7 Crossback voorzien van een groot te openen dak.

De speciale DS 7 Crossback, tevens het eerste exemplaar dat op kenteken is gezet, is Ink Blue gespoten, heeft andere zijspiegelkappen met een patroon, vlaggenhouders, speciale badges en een met 'Black Art'-leer doorspekt interieur. De auto staat op 20-inch lichtmetaal en is uitgerust met systemen als DS Connected Pilot en DS Active Scan Suspension.

DS is natuurlijk apetrots op het mogen leveren van de eerste dienstauto van Macron. Het is niet de eerste keer dat een auto van Citroën/DS wordt ingezet als presidentiële auto. Door de jaren heen hebben we een DS 5 Hybrid4, een Citroën C6 en een Citroën SM als dienstauto gezien. Niemand minder dan Charles de Gaulle liet zich in een Citroën DS rondrijden.

PRIVATE LEASE DS 7

DS
DS DS7 E-Tense 225 Bastille+ (5D/8A)
€ 968
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (90) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.