Porsche Taycan behoorlijk uitgebouwd

Bijna 15 mille aan uiterlijk vertoon

Porsche Taycan Prior Design
Porsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior DesignPorsche Taycan Prior Design

De grote autotuners hebben de elektrische Porsche Taycan ontdekt. Namen als Mansory en Brabus stortten zich eerder al op de elektrische Porsche en nu is het Prior Design dat de Taycan net even dikker maakt. In letterlijke zin in dit geval.

Tuner Prior Design heeft voor de Porsche Taycan namelijk een zogenoemde widebody ontwikkeld waarvoor je overigens behoorlijk diep in de buidel moet tasten. Prior Design vraagt namelijk bijna €9.000 voor de uit glasvezel vervaardigde opzetstukken die aan de wielkastranden een plek krijgen.

Uiteraard heeft Prior Design meer te bieden dan slechts uitgebouwde wielkasten. Zo krijg je voor €1.590 extra spoilers op de voorbumper en voor €1.490 verbrede sideskirts. Voor de diffuser die je onderaan de achterzijde van de fluoriserend ogende Porsche Taycan ben je €1.590 kwijt en voor de achterspoiler vraagt Prior Design een kleine €900.

Van motorische tuning is geen sprake. Overigens kun je voor al deze uiterlijke extraatjes met een gezamenlijke prijs van  €14.510 alleen bij Prior Design aankloppen als je een Porsche Taycan Turbo of Taycan Turbo S hebt. Die zijn achtereenvolgens 680 pk en 761 pk sterk, dus om vermogen zit je in die versies toch niet snel verlegen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (48) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.