Porsche Panamera krijgt weer een update

Bijschaven op detailniveau

Porsche Panamera spyshots
Porsche Panamera spyshotsPorsche Panamera spyshotsPorsche Panamera spyshotsPorsche Panamera spyshotsPorsche Panamera spyshotsPorsche Panamera spyshots

Er is Porsche blijkbaar veel aan gelegen de Panamera zo actueel mogelijk te houden. In 2020 onderging de auto een facelift en Porsche is inmiddels al even aan het testen met een nogmaals herziene versie van zijn luxueuze GT.

In het hoge noorden van Zweden liep onze spionagefotograaf al rillend een subtiel afgeplakte Porsche Panamera tegen het lijf. Wie goed kijkt, ziet dat deze Panamera een voorbumper heeft die je nog niet van het model kent. De koelopening in het midden van de bumper is groter en heeft ook boven de kentekenplaat een zichtbare opening. Daarnaast lijkt het erop dat Porsche verticaal georiënteerde led-dagrijverlichting aan weerszijden van de bumper aanbrengt. Een nieuwtje in Panamera-land, momenteel is de led-dagrijverlichting altijd 'liggend'.

Het lijkt er niet op dat Porsche de Panamera op de snijtafel grondig onder handen neemt. In 2020 onderging het model namelijk al een facelift en voor een tweede échte ingrijpbeurt is het te vroeg. Kijk niet gek op als Porsche dit jaar een modeljaarupdate op de Panamera doorvoert die naast subtiele uiterlijke wijzigingen ook een handjevol interne nieuwigheden naar het model brengt. Vooral op het vlak van infotainment gaan de ontwikkelingen hard. Een andere mogelijkheid is dat Porsche tussen het enorme aanbod motorversies een nieuw spleetje heeft weten te wrikken om een nieuwe uitvoering tussen te proppen.

Later dit jaar ongetwijfeld meer!

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.