Porsche komt met exclusieve Cayman S

Agare Grey
Wie de Cayman S niet spannend genoeg vindt kan binnenkort bij Porsche Exclusive terecht voor een grijze, lagere variant: de Agate Grey Cayman S.

Het kleine broertje van de 911 heeft van de exclusieve afdeling het welbekende grijze metallic kleurtje gekregen. De Cayman S wordt verder aangekleed met gele remklauwen, zwarte velgen en een sportuitlaatsysteem. Bovendien ligt de kleine Porsche twintig millimeter dichter op het asfalt.

Het interieur volgt het kleurenspel van het vernieuwde uiterlijk. Bij de Agate Grey Cayman S krijg je zwart leren sportstoelen met gele veiligheidsriemen en carbon afwerking op onder andere het dashboard en stuur.

Qua vermogen verandert er niets ten opzichte van de standaard Cayman S. Ook in deze Agate Grey ligt de zespits boxermotor met een inhoud van 3,4 liter. Die levert 325 pk en accelereert in 4,7 seconden naar 100 km/h. De topsnelheid bedraagt 283 km/h. Het wachten is overigens nog altijd op de GT3 variant van de Cayman.

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.