Porsche Cayman druppelt verder het internet op

Gelekt: Porsche Cayman 2013
Gisteren konden we het front van de nieuwe kleine Porsche al in vol ornaat aanschouwen. Vandaag druppelt de Cayman verder het internet op!

De website Jalopnik heeft vijf behoorlijk goede foto's van de Porsches nieuwste telg in handen weten te krijgen. De Cayman laat zowel zijn voor- als achterzijde goed bekijken op deze professioneel geschoten plaatjes.

Dat de baby-911 iets groeit ten opzichte van zijn voorganger was natuurlijk te verwachten. Op het eerste gezicht valt vooral op hoe breed uitgesmeerd de nieuwe Duitse troef in het sportwagensegment lijkt. Officiële informatie is er nog niet, die verwachten we op zeer korte termijn met het aanvangen van de Autoshow in Los Angeles. Gisteren kregen we al wat gelekte informatie in handen over de motorisering. Naar verluidt krijgt de 'gewone' Cayman een 2,7 zescilinder die 275 pk levert. De Cayman S zou 325 pk uit de tot 3,4 liter opgeboorde boxermotor krijgen. Binnenkort verwachten we meer informatie over het nieuwste wapenfeit van Porsche, houd onze website dus scherp in de gaten!

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.