Peugeot prijst nieuwe Expert

Bedrijfstrio compleet

Peugeot prijst nieuwe Expert
In navolging van Citroën en Toyota heeft ook Peugeot de prijskaartjes van zijn nieuwe besteller gepresenteerd. Het gaat om de Expert, die in de zomers in de Nederlandse showrooms staat.

De Expert is de bestelversie van de nieuwe 'bus' die Peugeot eerder presenteerde: de Traveller. Hij is te krijgen als 4,41 meter lange Compact, een variant die 20 centimeter korter is dan de huidige Expert L1. Ook zijn Standaard, Long en Long met dubbele cabine te bestellen.

Peugeot heeft drie uitrustingsniveaus bedacht: Pro, Premium en Premium Pack. De Pro heeft standaard zaken als een stalen scheidingswand, Connect SOS & Connect Assistance, cruise control en een bandenspanningscontrolesysteem. De Premium krijgt als extra airco, parkeersensoren achter, het ergonomie-pakket, een passagiersbank en Radio Bluetooth mee. De topversie beschikt over Connect-navigatie en inklapbare buitenspiegels.

Op de motorenlijst staan BlueHDi-diesels met vermogens van 95, 115, 120, 150 en 180 pk. De basisversie beschikt standaard over een handgeschakelde vijfbak maar is ook met automaat te krijgen. De 115, 120 en 150 pk sterke versies beschikken over een handgeschakelde zesbak. De 180 pk sterke 2.0 BlueHDi is er met automaat. De vanafprijs van de basisversie, de Expert Compact 227C Profit met 95 pk sterke dieselmotor, is vastgesteld op 17.000 euro.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.