Opvallen tijdens de Canal Parade

Aandacht stelen van aandachtstrekkers

Hamann Mystère
AC Schnitzer ACL2Brabus Mercedes-benz G 63 AMG 6x6TechArt Porsche Cayenne S DieselABTGemballa MIG U1 (Ferrari Enzo)Linea Vincero d?OroOpvallen tijdens de Canal Parade
De Gay Pride is in volle gang en wordt traditioneel afgesloten met de bekende parade door de Amsterdamse grachten waarbij het allemaal draait om het trekken van zoveel mogelijk aandacht. Tussen al die vrolijkheid en de grote hoeveel felle kleuren is opvallen toch wel lastig. Daarom hebben we hier zeven excentrieke, flamboyante en buitensporige auto's waarmee je kans hebt om toch nog wat aandacht te krijgen.

Hamann Mystère

We beginnen geheel in stijl met de Hamann Mystère. Waarom deze auto, die vroeger 'gewoon' een Range Rover was, geheel in stijl van de Parade is, hoeven we niet uit te leggen. Compleet met roze neon en een bodykit van koolstofvezel is er ook een kans dat je juist weer gecamoufleerd bent tijdens de parade.

AC Schnitzer ACL2

Op het eerste gezicht is deze BMW 2-serie een stuk bescheidener dan de auto hierboven. Al is dit ook niet echt meer een 2-serie te noemen. Het blok is vervangen voor een M4-blok waarvan het vermogen is opgeschroefd van 326 naar 560 pk. In combinatie met de overdreven bodykit is deze auto op zijn zachtst gezegd opvallend te noemen.

Brabus B63S-700 6x6

De Mercedes G-Klasse 6x6 heeft totaal geen aanpassingen nodig om op te vallen. Al moet dit rijdende huis het niet hebben van de felle kleuren, maar van het feit dat je er letterlijk moeilijk omheen kunt. Brabus heeft deze auto vooral onder de motorkap aangepast door de al niet malse 536 op te schroeven naar 700 pk. Op cosmetisch vlak krijg je er een geheel rood leren interieur en carbon details bij.

Techart Magnum

Een van de populairste auto's onder tuners is misschien wel de Porsche Cayenne. In vergelijking met bovenstaande modellen is het wellicht niet zo'n opvallende auto, maar naast het origineel is dit toch duidelijk een aangepakt exemplaar. Het meest opvallende is natuurlijk de enorme voorbumper. Ook onder de motorkap is het niet mis; 620 pk haalt Techart uit deze V8.

ABT R8

Deze Audi R8 valt dan weer wel op door zijn kleur, bodykit en wielen. Rondom is de auto optisch stevig aangepakt en door een compressor op de al flinke V8 te zetten krijgt deze oranje schreeuwlelijk er ruim 100 pk bij.

Gemballa Enzo

Gemballa staat bekend om het aanpassen van Porsches, maar met deze Ferrari Enzo zijn ze daar even vanaf gestapt. Nu is de Enzo op zichzelf al niet te minste, maar door de enorme spoiler, luchtinlaten, wielen en de verbredingskit valt dit exemplaar wel extra op. Precies de bedoeling.

Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d'Oro

Deze Mansory Linea Vincero was al een aangepaste versie van de al imposante Bugatti Veyron. Met de d'Oro doet Mansory daar nog een schepje bovenop. De auto heeft een volledig uit koolstofvezel opgetrokken carrosserie en biedt gouden accenten ten overvloede. Ook in het interieur overigens. Het moet je smaak zijn, maar opvallen doe je in ieder geval wel.

Lezersreacties (43) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.