Opnieuw gesnapt: Hyundai Veloster

Excentrieke Koreaan nadert onthulling

Spyshots Hyundai Veloster
Spyshots Hyundai VelosterSpyshots Hyundai VelosterSpyshots Hyundai VelosterSpyshots Hyundai VelosterSpyshots Hyundai Veloster
Goed nieuws voor wie fan was en is van het excentrieke karakter van de Veloster: ook de tweede generatie lijkt de bijzondere deurconstructie te krijgen. Onze spionagefotograaf liep wederom een ingepakt exemplaar tegen het lijf!

Het is alweer 6 jaar geleden dat Hyundai de Veloster presenteerde, een vrolijk ogende hatchback met aan de linkerzijde één, maar aan de rechterkant twee portieren. Het eigenwijze model werd in 2014 van de Nederlandse markt gehaald nadat 319 klanten zich voor een exemplaar hadden gemeld. Een opvolger komt eraan!

De achterzijde van de asymmetrische Hyundai was eerder al eens nagenoeg ongecamoufleerd te zien. Deze kant van de auto is nu echter fanatieker met zwart plastic beplakt. De kenmerkende centraal geplaatste uitlaatpijpen keren weer terug, zo zien we.

We verwachten de nieuwe Veloster volgend jaar in zijn geheel te kunnen bekijken. Het zal nog moeten blijken of de nieuwe generatie Nederlandse bodem onder zijn wielen krijgt. Liefhebbers van gepeperde uitvoeringen kunnen zich waarschijnlijk voorbereiden op de komst van een door Hyundai's N-afdeling onderhanden genomen versie.

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.