Hyundai neemt extreme Veloster mee naar SEMA

De Veloster ‘Grappler’

Hyundai Veloster Grappler

Sinds jaar en dag staat de SEMA-show bekend als een plek waar fabrikanten met de gekst omgebouwde auto’s naartoe komen. Hyundai maakt in aanloop naar de beurs bekend waarmee het in Las Vegas op de proppen komt.

Hyundai belooft de Veloster Grappler Concept mee te nemen, een extreem uitgebouwde variant van de Hyundai Veloster. De normaal sportievere compacte middenklasser wordt voor de beurs omgetoverd tot extreme alleskunner. Naast een grotere bodemvrijheid wordt de auto op elk mogelijk punt verbouwd om hem tot de alleskunner te maken. De punten die het meest opvallen, zijn de omgebouwde voorbumper, de extra stootrand rondom en de dakimperiaal met extra verlichting. De extreem brede banden van Method Racing maken het plaatje af.

De Veloster is van zichzelf natuurlijk al een opvallende verschijning met aan de ene kant één portier en aan de andere kant twee ingangen. Wij hebben al afscheid genomen van de auto, maar in landen als Noord-Amerika rijdt de auto - tegenwoordig in vernieuwde vorm - nog vrolijk rond. Daar hebben ze zelfs een extreme Veloster N in de prijslijsten staan. De SEMA-show opent op vrijdag 8 november in Las Vegas zijn deuren.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.