Opel dunt leveringsgamma Insignia Country Tourer uit

Nog drie smaken

Opel Insignia Country Tourer
Opel Insignia Country TourerOpel Insignia Country TourerOpel Insignia Country TourerOpel Insignia Country TourerOpel Insignia Country TourerOpel Insignia Country Tourer

Wie in de markt is voor een lel van een opgehoogde station, kan bij Opel aankloppen voor de Insignia Country Tourer. Helaas valt er vanaf nu minder te kiezen.

Opel herziet het leveringsgamma van de Insignia Country Tourer en dat zorgt niet voor meer keuzemogelijkheden. Integendeel. De reguliere naamloze instapversie en de wordt namelijk geschrapt en dat betekent dat de auto alleen nog leverbaar is als Exclusive.

Dat is niet de enige wijziging. De krachtigste dieselmotor waarmee de Insignia Country Tourer tot voor kort leverbaar was, is de 210 pk sterke 2.0 Bi-Turbo, een aan een achttraps automaat gekoppelde variant met vierwielaandrijving. Deze aandrijflijn is niet meer te krijgen in combinatie met de Country Tourer-uitdossing. Wel blijven de non-Country Tourers leverbaar met dit krachtige dieselhart.

Vanaf heden levert Opel de Country Tourer alleen nog met de 200 pk sterke variant van de geblazen 1,6-liter viercilinder benzinemotor. Deze als Exclusive uitgevoerde station beschikt in dat geval over een zestrapsautomaat en kost € 51.249.

Dieselen kan in de Insignia Country Tourer nog met de 170 pk sterke 2.0 CDTi - met achttrapsautomaat - voor een prijs van € 57.149. Deze dieselmotor is ook in combinatie met vierwielaandrijving te krijgen, al wordt de automaat dan omgeruild voor een handgeschakelde zesbak. De laatste kent een vanafprijs van € 62.149.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.