Officieel: Skoda Vision C vanuit alle hoeken

Skoda Vision C
Skoda weet de spanning richting de onthulling van de Vision C leuk op te bouwen: we gaan nu van schetsen naar een serie matige computeranimaties, maar we kunnen de auto nu in elk geval vanuit alle hoeken laten zien.

De Vision C toont de nieuwe designtaal voor toekomstige Skoda's. Volgens het merk is deze ontwerprichting 'expressief, dynamisch en emotioneel'. Scherpe en precieze lijnen zijn daar een belangrijk onderdeel van. De concept-car biedt plaats aan vier inzittenden plus hun bagage.

We weten nu gelukkig ook wat meer over de aandrijflijn. Onder de kap ligt een 1.4 TSI met een vermogen van 110 pk. Het blok is geschikt voor zowel CNG als benzine. De CO2-uitstoot bedraagt 91 g/km.

Voor meer informatie en de definitieve foto's moeten we wachten tot de Volkswagen Group Night. Die vindt plaats op 3 maart. Uiteraard tonen wij je op die avond al het nieuws van de diverse auto-evenementen die aan de vooravond van de salon van Genève plaatsvinden.

PRIVATE LEASE Skoda

Lezersreacties (112) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.