Fiat 500L Trekking Street Surf doet populair

Fiat 500L Trekking Street Surf
Fiat 500L Trekking Street SurfFiat 500L Trekking Street SurfFiat 500L Trekking Street SurfFiat 500L Trekking Street SurfFiat 500L Trekking Street Surf
Fiat heeft op de beursvloer van Genève deze Street Surf getoond, een optisch aangeklede versie van de 500L Trekking.

De naamgeving van de Street Surf verraadt al dat we hier een 500L Trekking voor ons zien die hip en trendy probeert te zijn. Van de planken van Mopar en Wheelrun zijn wat attributen getrokken om van de Italiaan vrijetijdsbestendig te maken.

Mopar kennen we van de accessoires die op diverse Chryslers en Jeeps zijn te bestellen. Ook de Fiat 500L Trekking ontkomt niet aan een Mopar-behandeling en krijgt spiegelkappen, instaplijsten en een pookknop van, jawel, bamboe mee. De nu in matwit of matzwart gespoten velgen worden aangekleed met naafdoppen die eveneens vervaardigd zijn uit het favoriete hapje van de panda.

Wheelrun, fabrikant van longboards, heeft speciaal voor Fiat twee van deze skateboard-achtige planken gemaakt. Een 1,4 en een 0,95 meter lang exemplaar. Die laatste past zo te zien prima overdwars achter de Street Surf.

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.