Nóg meer Porsche Panamera

Beetje flauw, jongens

Nóg meer Porsche Panamera
Nóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche PanameraNóg meer Porsche Panamera

Ja Porsche, zo is het dus niet meer leuk. In plaats van braaf rondjes te rijden voor de lens van onze in camouflagekledij in de bosjes gehurkte spionagefotograaf, stuurt het Duitse merk andermaal zelf een pakket foto’s van de test-Panamera’s de wereld in. Gelukkig zit er ook één teaser bij.

Porsche is zeker niet de eerste fabrikant die zelf ‘spionagebeelden’ rondstuurt, maar het merk maakt 't met de vernieuwde Panamera wel heel bont. Eerder zagen we al een exemplaar dat een nieuwe rondetijd op de Nürburgring zette vanuit alle hoeken, nu is het de beurt aan nog een pakket foto’s van tijdens het ongetwijfeld netjes in scène gezette testwerk. Behalve de reguliere Panamera zit er ook een exemplaar van de wel écht gespotte Sport Turismo in het konvooi.

Op de beelden zijn de auto’s ogenschijnlijk nauwelijks gecamoufleerd, maar Porsche mag zich een meester noemen op dat vlak. Koplampen en achterlichten zijn op de zwarte testvoertuigen slim afgeplakt met eveneens zwarte, hoogglanzende elementen, zodat de subtiele camouflage nauwelijks opvalt. Verwacht dus nog wel een subtiel andere vorm van deze onderdelen, maar erg groot zal de schok bij de presentatie van de aangescherpte Panamera evengoed niet zijn. Om de aandacht nog even vast te houden, stuurt Porsche ook een teaser mee. Daarop is eigenlijk vooral te zien hoe de boven- en onderliggende elementen van de contourverlichting in de bumper net even wat verder uit elkaar zijn gehaald. De vier dagrij-punten in de koplampen blijven behouden.

De onthulling van de vernieuwde Porsche Panamera staat voor de 26e, dus volgende week woensdag, in de agenda.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.