Nissan GT-R Nismo meer dan 570 pk!

Nissan GT-R 2014 Track-Edition
Nissan GT-R 2014 Track-EditionNissan GT-R 2014 Track-EditionNissan GT-R 2014 Track-EditionNissan GT-R 2014 Track-EditionNissan GT-R 2014 Track-Edition
Een vliegensvlugge Nissan schreeuwt natuurlijk om een Nismo uitvoering. Definitieve specificaties hebben we nog niet, maar de geruchten zijn veelbelovend.

Zodra Nismo z'n handen vuil maakt aan een auto dan is het resultaat meestal aardig spannend. Vergeet even de Versa die we laatst zagen, Nismo is namelijk klaar voor het echte werk.

Volgens Top Gear krijgt de ver-Nismo-de GT-R een vermogensupgrade naar meer dan 570 pk. Bepaald geen gering aantal, zeker niet als je je bedenkt dat de normale GT-R met 550 pk al zo vlug als water is. Volgens Top Gear knalt de GT-R binnen de 7 minuten en 18 seconden over de Nürburgring, wat hem sneller zou maken dan de hagelnieuwe Porsche 911 GT3.

Uiteraard zal Nismo de GT-R voorzien van een subtiele maar effectieve set plastic die voor een gunstigere aerodynamica zal zorgen en de auto uiteraard ook wat zal onderscheiden van zijn 'gewone' broertje.

Lezersreacties (51) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.