Nieuwe vanafprijs voor Mitsubishi Outlander

Nieuwe vanafprijs voor Mitsubishi Outlander
Met de komst van de Hyundai Tucson en de Kia Sportage is het druk geworden in het segment van de kleine SUV's. Reden voor Mitubishi om de Outlander scherper te prijzen.
Met de komst van de Hyundai Tucson en de Kia Sportage is het druk geworden in het segment van de kleine SUV's. Reden voor Mitubishi om de Outlander scherper te prijzen. Voortaan is staat de 2,0-liter Invite aan de basis van het programma van de Mitsubishi Outlander. Het prijskaartje bedraagt 23.999 euro. Standaard is het model, dat alleen voorwielaandrijving heeft, onder meer voorzien van airco, centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, een in twee kleuren gespoten carrosserie, een dakspoiler met een geïntegreerd derde remlicht, portiergrepen in de carrosseriekleur en zilverkleurige accenten in het interieur.
De 2,0-liter motor van Mitsubishi levert 136 pk en brengt de Outlander naar een topsnelheid van 192 km/u. De sprint van 0 naar 100 gaat in 10,7 seconden.
Wie een Outlander met 4-wielaandrijving wenst, komt terecht bij de 2,4-liter Intense. Die kost 29.999 euro en heeft een vermogen van 160 pk. Het topmodel van de Outlander is de 2,0-liter turbo. Die heeft een vemogen van 202 pk, een topsnelheid van 220 km/u en de sprint van 0 naar 100 verloopt in 7,7 seconden. Deze staat in de prijslijst van 38.999 euro.