Nieuwe uitrusting voor Skoda Superb

Infotainment- en veiligheidssystemen

Skoda Superb 2017
Skoda heeft de uitrusting van zijn vlaggenschip Superb tegen het licht gehouden om tot de conclusie te komen dat er her en der best wat aan gesleuteld kon worden.

Alle Superbs die na eind deze maand de productielijn in het Tsjechische Kvasiny verlaten, zijn voorzien van Care Connect. Met het systeem is met een druk op de knop de hulp van nooddiensten in te schakelen. Ook nieuw is de mogelijkheid om je Superb te koppelen aan de Connect App voor smartphones. De applicatie is in staat door te geven als ramen of deuren nog open zijn en of lampen aanstaan. Ook is de auto terug te vinden door middel van een 'Honk & Flash'-functie.

Ook het infotainmentsysteem gaat op de schop. De diverse varianten die Skoda aanbiedt, groeien allen in formaat. Het Swing-systeem groeit van 5,0 naar 6,5-inch terwijl topversie Columbus groeit van 8,0 naar 9,2-inch. Verder brengt Skoda Park Distance Control naar de Superb. Het Superb-comfort moet verder verhoogd worden door betere geluidsisolatie.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.