Nieuwe Toyota Auris TS in beeld

Opvolger voor leaselieveling

Toyota Auris TS spyshots
Toyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshotsToyota Auris TS spyshots
De Toyota Auris TS is, mede dankzij zijn lage verbruik en daarmee samenhangende voordelen, nog altijd een belangrijk onderdeel van het Nederlandse straatbeeld. Goed nieuws voor trouwe Auris-klanten: het nieuwe model is onderweg!

In Genève presenteerde Toyota de hatchbackversie van de volledig nieuwe Auris. Het model is langer, breder en lager dan voorheen en oogt dankzij onder meer een opmerkelijk front en een sportief achterwerk aanzienlijk brutaler dan zijn voorganger. De verwachting is dat de stationwagonversie, die we tot nader order ook maar 'TS' zullen noemen, dat brutale randje behoudt. De auto op de exclusief op deze site te vinden spionagebeelden is nog heftig gecamoufleerd, maar laat weinig verrassingen zien. De achterruit ligt niet als bij de hatchbackversie vrij vlak en natuurlijk is de overhang achter een stuk langer dan bij die auto. Waar de kentekenplaat bij de hatchbackvariant in de bumper huist, krijgt het ding bij de stationwagonversie een plekje in de klep. Dit onderscheid wordt ook bij het huidige model gemaakt.

Uiteraard zal de ruimere versie van de Auris de beschikking krijgen over de motoren die ook in de reguliere versie worden geleverd. Dat betekent dat we een 1.2T-benzinemotor en niet één, maar twee verschillende hybrideversies kunnen verwachten. De zwakkere levert 122 pk, terwijl de sterkste van de twee maar liefst 180 pk mobiliseert.

Lezersreacties (50) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.