Nieuwe Renault Zoe duikt op

Pak het vergrootglas er maar bij

Renault Zoe
Renault Zoe SpyshotsRenault Zoe SpyshotsRenault Zoe SpyshotsRenault Zoe SpyshotsAutoWeek 29 2018 Magazine Renault Zoe R110Renault Zoe R110Renault Zoe R110Renault Zoe R110

Nog voor de zomer belooft Renault de geheel nieuwe Zoe te onthullen. De elektrische Fransman lijkt nu al vroegtijdig op te duiken in de vorm van deze patenttekening. Daarmee bevestigt Renault ons vermoeden.

We vermoedden namelijk al dat Renault weinig verrassends in petto had met het design van de geheel nieuwe generatie Zoe. Op eerder spionagebeeld leek het er namelijk al op dat Renault sterk vasthoudt aan de eerste generatie van de compacte EV. Op deze nieuwe patenttekening is de eerdere camouflage in geen velden of wegen te bekennen en kunnen we een betere blik werpen op het koetswerk van de Zoe II. Aan de voorkant worden vooral de koplampen en de bumperpartij aangepakt. Het olijke ronde neusje van weleer maakt plaats voor een iets sportiever geheel. De plek van de dagrijverlichting wordt opgevuld met grotere luchtinlaten en mistlampen. Ook de indeling van de onderbumper is gewijzigd.

Voor de rest lijkt het ontwerp, zoals dus verwacht, niet rigoureus te veranderen. Een beeld van de achterkant krijgen we nog niet. De grootste slag zou Renault onder de kap kunnen maken. De sterkste Zoe van de huidige generatie komt met de R110-elektromotor volgens WLTP 300 kilometer ver. Binnenkort verwachten we meer te weten te komen over de geheel nieuwe Zoe.

PRIVATE LEASE Renault Zoe

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum