Nieuwe Renault Kangoo duikt op

Ludospace nu als besteller in beeld

Renault Kangoo patent

Er zijn nieuwe patentafbeeldingen opgedoken van de volledig nieuwe Renault Kangoo. Wederom laat de ludospace zich als besteller digitaal bewonderen.

In april dit jaar liet Renault een reeks vernieuwde bestellers zien. De Master en Trafic keerden terug van de snijtafel en toonden niet alleen een vernieuwde snuit, maar ook een grondig herzien interieur. Renault liet gelijktijdig met de Kangoo Z.E. Concept een voorbode zien van de volgende generatie Kangoo, een auto die nu voor de tweede keer digitaal te zien is.

In grote lijnen blijft Renault trouw aan het ontwerp van het reeds genoemde studiemodel, al zijn de conceptuele glimmers uiteraard naar de prullenmand verwezen. De Kangoo op deze foto’s moet het namelijk zonder heftig lichtmetaal, uitbundige ledverlichting en ‘digitale zijspiegels’ stellen. De Kangoo-neus is helemaal in lijn met die van andere modellen van de Renault-familie. Opvallend verschil met de huidige Kangoo: de achterlichten zijn voortaan niet verticaal georiënteerd en relatief hoog geplaatst, maar worden in een kleinere vorm gegoten en hangen lager op de kont.

Wie zich graag emissieloos een weg door het verkeert baant, heeft ook aan de vierde generatie Kangoo een goede metgezel. Er verschijnt wederom een elektrische Z.E.-versie. De opgefriste Fransman staat volgend jaar bij de dealers.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.