Nieuwe Peugeot 3008 gelekt

Nieuwe cross-over verschijnt te vroeg

Nieuwe Peugeot 3008 gelekt
Later vandaag trekt Peugeot het doek van de tweede generatie 3008. Via het Franse Worldscoop is de eerste afbeelding van de cross-over nu al de digitale wereld ingeslingerd.

We zien een nieuwe cross-over die overduidelijk is overgoten met Peugeot's huidige designtaal. We zien bijna in twee delen geknipte koplampunits die lijken op de exemplaren die Peugeot aan de voorzijde van de gefacelifte 2008 plaatsten.

Ook valt op dat de auto is voorzien van kunststof bumperwerk, aankleding die voor een ruigere uitstraling moet zorgen. De 3008 lijkt voorzien van een dak in afwijkende kleur. Mogelijkerwijs zal dit op de optielijst komen te staan. Her en der zien we invloeden van de Quartz Concept terug.

De Quartz heeft ook zijn sporen nagelaten in het interieur. Vanbinnen plaatst Peugeot namelijk een nieuwe generatie van zijn i-Cockpit-interieur met digitaal instrumentenpaneel, iets waarvan we in de Quartz al de grote lijnen te zien kregen. Het momenteel actuele model staat nog op het PF2-platform, deze nieuwe generatie zal zijn genen delen met de 308 en zal op het EMP2-platform staan. De dieselhybride zal niet terugkeren, wel staat een benzine-hybride op de planning.

PRIVATE LEASE Peugeot 3008

Arval
Peugeot 3008 Allure Pack Business HYbrid 225 (5D/8A)
€ 656
 
Peugeot
Peugeot 3008 Active Pack Business 1.2 PureTech 130 (5D/6H)
€ 687
 
Alphabet
Peugeot 3008 Allure Pack Business HYbrid 225 (5D/8A)
€ 759
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.