Nieuwe Lexus RX staat in New York

Lexus RX teaser
Lexus laat ons kennismaken met een stukje van de hagelnieuwe RX. In New York krijgen we de vierde generatie van de Japanse SUV in z'n geheel te zien.

De teaser die we vandaag van Lexus ontvingen, toont een stukje van de compleet nieuwe RX. We zien een duistere plaat van de nieuwe, vierde generatie van de SUV en het lijkt erop dat ook de RX met dezelfde hoeveelheid lef is getekend als z'n kleinere broer, de NX.

Op de New York International Auto Show krijgen we direct het productiemodel te zien. Zo op het oog lijkt de RX een sterk aflopende daklijn te krijgen en ongetwijfeld wordt de Lexus aangeboden met een hybride-aandrijflijn.

De eerste generatie RX ging in 1997 in productie. In 2003 werd hij afgelost door de tweede generatie, die toen ook voor het eerst als hybride leverbaar werd. De huidige RX stamt in de basis weer uit 2009. We verwachten de nieuwe RX aan het eind van dit jaar of begin 2016 in de Nederlandse showrooms.

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.