Nieuwe Hyundai Veloster toont achterste

Tweede generatie in beeld!

Hyundai Veloster gesnapt
Goed nieuws voor liefhebbers van de eigenzinnige Hyundai Veloster: een opvolger komt eraan!

Het is 2011 als Hyundai de Veloster naar voren schuift, een sportief en origineel gelijnde hatchback met een bijzondere indeling van de portieren. Waar de Koreaan aan linkerzijde één portier heeft, schroeft Hyundai aan de rechterzijde volledig eigenwijs twee portieren. De asymmetrische Hyundai wist in Nederland geen potten te breken en ging voordat hij bij ons in 2014 van de markt verdween slechts 319 keer over de toonbank. Fijn nieuws voor wie hoopt op een vervolgverhaal voor de Veloster, aan een opvolger wordt namelijk hard gewerkt!

Een Hongaarse website heeft namelijk een afbeelding in handen gekregen waarop de kont van een tweede generatie Veloster onder zijn camouflagewerk naar buiten steekt. Opnieuw zien we hooggeplaatste achterlichtunits én kenmerkende centraal geplaatste uitlaatpijpen. We zien geen reden om te denken dat Hyundai zijn vrolijke fladder een gebruikelijke deurindeling geeft.

Het zal nog even duren voordat de compleet nieuwe Veloster aan de buitenwereld maf snuffelen, hij verschijnt namelijk niet voor 2018 op de markt. Het zal nog moeten blijken of de nieuwe generatie Nederlandse bodem onder zijn wielen krijgt.

Video

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.