Nieuwe benzinemotor voor Renault Talisman

1.8 TCe op de bestellijst

Renault Talisman Estate
Eerder presenteerde Renault al nieuwe 1.3 TCe's, benzineblokken die debuteren in de Scénic en Grand Scénic. Dat blok komt ook naar de Captur en de Talisman krijgt een nieuwe 1.8 TCe.

Renault omschreef eerder al de nieuwe 1.3 TCe's die het sinds kort al in de Scénic en Grand Scénic hangt. Ook de Captur profiteert nu van deze samen met Daimler ontwikkelde benzinemotor. In die cross-over komt hij beschikbaar met 130 pk en 220 Nm, gekoppeld aan een handbak. Ook een 150 pk en 250 Nm sterke variant wordt leverbaar. Deze is ook met een EDC-transmissie te krijgen.

De Talisman profiteert tevens van een nieuwe krachtbron. Renault brengt de 225 pk sterke TCe 225 naar het model, een 1,8-liter benzinemotor die 300 Nm levert. Deze motor is standaard gekoppeld aan een EDC-transmissie met zeven verzetten. Eind dit jaar komt die TCe 225 beschikbaar, in een later stadium opent Renault de orderboeken.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum