Murciélago LP650-4 Roadster is los!

Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster
We hadden 'm voor de Autosalon van Genève al eens laten zien, maar opvallend genoeg schitterde de Lamborghini Murciélago LP650-4 Roadster op de show door afwezigheid. Inmiddels vindt ook Lamborghini het maar eens tijd om de ultieme roadsterversie een officieel debuut te geven.
De Lamborghini Murciélago LP650-4 Roadster heeft weer de bekende 6,5-liter V12 onder de kap, goed voor –u raadt het al- 650 pk. Het maximumkoppel bedraagt 660 Nm. De kracht gaat naar alle vier de wielen, wat een sprint naar 100 kilometer per uur in 3,4 seconden mogelijk maakt. De topsnelheid bedraagt 330 kilometer per uur.
De speciale versie onderscheidt zich van de LP640 Roadster door een carrosserie die is uitgevoerd in de kleur Grigio Telesto. Voor de voorspoiler, de remklauwen en de skirts gebruikt Lamborghini juist de kleur Orange Arancio. Aan de bestuurderskant van het interieur is het alcantara wat de klok slaat. De deur- en de stoelbekleding zijn uitgevoerd in de zwarte stof Alcantara Nera. Datzelfde geldt voor de middentunnel, maar rechts daarvan is het interieur juist bekleed met Nero Perseus leder. Het oranje thema keert terug in de vorm van stiksels, sierstrepen op de portieren en schakelflippers in die kleur.
Lamborghini gaat 50 exemplaren van deze speciale versie bouwen. Wat voor prijskaartje er aan deze exclusiviteit komt te hangen is nog niet bekend.

Lezersreacties (45) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.