Nog heftiger: Murciélago van JB Car Design

Lamborghini Bat van JB Car Design
Lamborghini Bat van JB Car DesignLamborghini Bat van JB Car DesignLamborghini Bat van JB Car DesignLamborghini Bat van JB Car DesignLamborghini Bat van JB Car DesignLamborghini Bat van JB Car DesignLamborghini Bat van JB Car DesignLamborghini Bat van JB Car Design
Het moet wel raar lopen wil een Lamborghini Murciélago te saai voor je zijn, maar JB Car Design is er stellig van overtuigd dat er een markt voor een heftiger exemplaar bestaat.
Vandaar dat de Duitse tuner met het Bat LP 640 pakket komt. Het pakket bestaat uit een nieuwe voorbumper met luchtinlaten, een koolstofvezel spoilerlip voor, andere sideskirts, een nieuwe achterbumper en een koolstofvezel diffusor achter. Verder noteren we een koolstofvezel achterspoiler, LED-verlichting en 20-inch lichtmetaal. Als klap op de vuurpijl zijn er koolstofvezel booskijkers (ja, ja!) voor de koplampen.
Het maximumvermogen stijgt ook. De LP640 heeft standaard 640 pk, maar JB Car Design weet dit totaal met een nieuw uitlaatsysteem op te pompen tot 710 of zelfs 750 pk. Voor het interieur biedt het Duitse bedrijf exclusieve lederen/alcantara bekleding, koolstofvezel sierstukken, een nieuw stuurwiel en een geavanceerd audiosysteem aan.
Het totale pakket kost in Duitsland 88.000 euro. JB Car Design meldt dat we er snel bij moeten zijn, omdat er 'slechts' 75 exemplaren van het tuningspakket beschikbaar zijn. Met andere woorden: genoeg bedenktijd nog, om tot de conclusie te komen dat de Murciélago LP 640 in z'n standaardvorm toch mooier is.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.